Spanish English

Nota de prensa

Extra Nieuwsbrief CHIO Rotterdam

CHIO Rotterdam 2020 geannuleerd in verband met coronacrisis

"De huidige situatie waarin ons land en de rest van de wereld momenteel verkeert en de onzekerheid voor de komende maanden maken het onverantwoord om de voorbereidingen voor het komende CHIO Rotterdam te continueren en verplichtingen aan te gaan", zegt Ron Voskuilen algemeen directeur van het CHIO Rotterdam. "We onderzoeken momenteel of we bijvoorbeeld na de zomer eventueel wat kleinschalige activiteiten kunnen organiseren zodat we het CHIO-gevoel ondanks alles kunnen vasthouden.""We betreuren het enorm maar we moeten onze verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van de gezondheid van deelnemers, publiek, gasten, sponsors, vrijwilligers, partners en andere betrokkenen en het is beter voor alle partijen dat we die beslissing in een vroeg stadium nemen", zegt Theo de Rooij, voorzitter van het CHIO Rotterdam. "Het eerste jaar als voorzitter van het CHIO had ik mij echt heel anders voorgesteld, maar dit is een buitengewone situatie. Het gehele bestuur en directie kijken er nu naar uit om voor 2021 een mooi CHIO te organiseren."Op onze website vind je een veelgestelde vragen (FAQ) document met meer achtergronden.
Via de 
websiteFacebookTwitterLinkedIn en Instagram blijven wij nieuwe ontwikkelingen communiceren. Blijf ons dus volgen!Verder wensen wij u veel sterkte in deze uitzonderlijke en moeilijke periode! 
Bestuur en medewerkers CHIO Rotterdam

 

 

Ga voor het laatste nieuws naar de website van het CHIO Rotterdam

 ★ Empresas colaboradoras ★

HIERRObajo50.jpgangloarabe-MINI.jpgbranca.pngca-Concepcion-MINI.jpgfeba-MINI.jpgmasdehipodromos-MINI.jpgnormandy2014-MINI.jpgtodo_cria.pngyeguada-pedro-beca-MINI.jpg